Peuterspeelzaal

Troelstrastraat

Troelstrastraat 21A, Nunspeet (0341) 26 13 06

Per 1 april 2018 is peuterspeelzaal Troelstrastraat in Nunspeet gesloten. Neem contact op met Klantadvies voor eventuele mogelijkheden in de buurt. Dit kan op telefoonnummer (038) 421 45 21.

 

Geef je kinderen de ruimte, dan vermaken ze zich vele uren. In onze peuterspeelzaal kunnen ze vrijuit bewegen en onbegrensd groeien. Bij ons is het binnen en buiten fijn. We zitten dan ook in een voormalige peuterschool, dus plezier en pret liggen hier voor het grijpen.

Zien, horen, ruiken en beleven

We pakken hier elk moment van plezier. Dat kan heel goed, want zowel binnen als buiten valt er genoeg te beleven. In het grote lokaal ligt in elke hoek een uitdaging. Samen koken, poppen verzorgen, auto’s ‘repareren’ of luisteren naar spannende verhalen. De grote wereld is hier klein en heel dichtbij. Dat komt ook door leerzame thema’s, zoals herfst, jij en ik of kunst en muziek waarmee we samen op verkenning gaan. De wereld is buiten misschien nog wel het meest boeiend. Daar gaan we op ontdekking door te zien, te horen en te ruiken. Ons plein met de zandbak en de speeltoestellen en het grasveld met struiken en bomen lenen zich er perfect voor.

Zo maken we samen kennis met alles wat er om ons heen gebeurt. Spannend en vooral heel leerzaam. Daarvoor kom je immers naar onze peuterspeelzaal. Oh ja, en voor heel veel plezier natuurlijk!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Mariska Baas manager
Mirjam Hijdra pedagogisch medewerker
Louise pedagogisch medewerker
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Nunspeet

Jouw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Nunspeet. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. Je betaalt voor deze peuterspeelzaal de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel (zie hieronder).

Peuterspeelzaal (uur)tarief
maandelijkse ouderbijdrage zie download