Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Peuterspeelzaal

Villa Kaketoe

Dorpsstraat 41, Nijeveen Dorpsstraat : (0522) 49 05 62 Rembrandtstraat: (0522) 87 00 61

Onze peuterspeelzaal ligt in het groene hart van Nijeveen én ook nog eens in het oude gemeentehuis van het dorp. Een bijzondere en fijne plek om samen met alle andere kinderen te spelen en te groeien. En dat kan hier naar hartelust!

Groeien, doorgroeien en plezier maken!

Hier is veel ruimte en veel gezelligheid. Zoals in onze grote, natuurlijke tuin bijvoorbeeld. Een groene wereld met bomen om in te klimmen, konijnen om te voeren en te knuffelen en lekker veel gras om in te liggen of samen te smullen van een picknick. Op het speelplein is het heerlijk rennen, hinkelen en fietsen. Maar we gaan ook op pad, voor een wandeling door het dorp of voor een boodschapje in de supermarkt. Is het te koud of te nat dan blijven we lekker binnen. Daar kunnen we sporten in de gymzaal en dansen in het speellokaal. We leven ons uit op thema’s als Natuur, Kunst en Muziek. Er is zoveel leuks te bedenken en te ontdekken!

We hebben alles in huis voor dagen vol pret en gezelligheid. Op deze plek zitten namelijk ook een kinderdagverblijf, BSO en basisschool Commisaris Gaarlandt. Samen vormen we een Integraal Kindcentrum. Dat betekent groeien en doorgroeien.  

Unieke samenwerking tussen Villa Kaketoe en Commissaris Gaarlandt

Je wilt voor jouw kind het beste pad uitstippelen naar een mooie toekomst. Dat jouw kind zijn of haar talent in een vertrouwde omgeving met plezier ontwikkelt tot een zelfbewuste wereldburger. Villa Kaketoe en Commissaris Gaarlandt geven hier invulling aan door vanuit één pedagogische visie op ontwikkeling en educatie te werken.

Programma's en activiteiten worden optimaal op elkaar afgestemd zodat een doorgaande lijn in educatie van 0 tot 13 jaar wordt bereikt. Een bewuste keuze voor professionaliteit geeft rust en zekerheid! Obs Commissaris Gaarlandt is een kanjerschool met speciale aandacht voor sociaal-emotionele ontwikkeling en veel aandacht voor muziek, cultuur en sport. Klik hier voor meer informatie. 

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Kinderdagverblijf Villa Kaketoe

Buitenschoolse opvang Villa Kaketoe

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal Villa Kaketoe

Lente op d...
10 april 2021

Lente op de boerderij!

Goede zorg...
5 maart 2021

Goede zorg tijdens het thema “ziek en gezond”

Van buiten...
23 februari 2021

Van buiten naar binnen: de peuters vinden de sneeuw heerlijk⛄️

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Roelina van Gunst peuterspeelzaalleidster
Cindy Dunsbergen peuterspeelzaalleidster
Vanessa Vis manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Meppel

Jouw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Meppel. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. De speelzalen van Doomijn in Meppel vallen onder de Wet Kinderopvang. Je kunt voor deze speelzalen kinderopvangtoeslag aanvragen bij de belastingdienst. Wanneer je (beiden) werkt en/of studeert dan heb je recht op de toeslag. De hoogte van de toeslag is inkomensafhankelijk. Kom je niet in aanmerking voor de kinderopvangtoeslag, dan betaalt de gemeente Meppel een deel van de bruto
maandelijkse kosten.

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder wet kinderopvang € € 8,15