Peuterspeelzaal

Vlasakkers

Vlasakkers 10A, Zwolle (038) 760 00 50

Onze frisse locatie ligt aan de rand van het centrum in het gezellige wijkcentrum ‘de Vlasakkers’. Een kleurrijke omgeving waar het iedere dag anders is en waar we ons meer dan goed vermaken. Met elkaar en met alles wat we om ons heen hebben. En dat is nogal wat.

 

Morgen is ‘t nog leuker dan vandaag!

Vanuit ons ruime lokaal kijken we aan de ene kant uit op ons eigen grote speelplein en aan de andere kant zien we de kippen, konijnen en geitjes in de kinderweide. Het is dus kiezen. Dat op zich is al leuk en leerzaam! Wat we doen, dat besluiten we samen. Blijven we binnen? Dan vermaken we ons met thema’s zoals de seizoenen, kunst en jij en ik. Of we laten ons voorlezen tijdens een Voorleesontbijt in de bibliotheek. Gaan we naar buiten, dan duiken we in de zandbak en in het klimhuis op de speelplaats. Maar we nemen ook wel eens de bus naar het station en dan zelfs de trein naar Kampen. Op de terugweg doen we nog even een boodschap in de supermarkt op de hoek. Super spannend en heel leerzaam.

Kleine ontdekkers hebben het bij ons enorm naar hun zin. Omdat we altijd iets leuks bedenken en omdat ze zelf zoveel fantasie hebben. Zo is morgen nog spannender dan vandaag.

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal Vlasakkers

De buit va...
19 oktober 2018

De buit van de herfst: wat zit er allemaal in het bakje? Dát gaan wij eens beter bekijken! Want wij zijn tenslotte de kleine ontdekkers!

“Herfst, h...
19 oktober 2018

“Herfst, herfst, wat heb je te koop, honderdduizend bladeren op een hoop!” Gelukkig hebben wij een grote tuin naast de speelzaal! Na de herfstvakantie liggen er vast nog veel meer bladeren!

Even schoo...
3 oktober 2018

Even schoonmaken met een nat washandje en dan? Kijk! Daar ben ik weer! En zie ik straks ook mijn vriendinnetje weer? Vast wel!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Anouschka Loche-Döderlein de Win manager
Larissa van Heerde senior pedagogisch medewerker
Pia Wijnia pedagogisch medewerker
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Zwolle

Jouw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Zwolle. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. De kosten voor de peuterspeelzaal hangen af van jouw inkomenssituatie. In onderstaande download vind je de informatie die voor jou van toepassing is.
Indien je (beiden) werkt en/of studeert dan heb je recht op kinderopvangtoeslag. Deze kan je aanvragen bij de Belastingdienst. Je betaalt dan een bruto uurtarief van € 8,25.
Kom je niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dan betaal je de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel.
 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder wet kinderopvang € 8,25 (maandbedrag zie download)
gemeentelijke ouderbijdrage zie download