Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Peuterspeelzaal

Vlasakkers

Vlasakkers 10A, Zwolle (038) 760 00 50

Onze frisse locatie ligt aan de rand van het centrum in het gezellige wijkcentrum ‘de Vlasakkers’. Een kleurrijke omgeving waar het iedere dag anders is en waar we ons meer dan goed vermaken. Met elkaar en met alles wat we om ons heen hebben. En dat is nogal wat. En wist je dat we ook samenwerken met basisschool de Springplank en de Oosterenkschool. Dat is pas leuk!

 

Morgen is ‘t nog leuker dan vandaag!

Vanuit ons raam in het lokaal kijken wij uit op de grasweide met een hek er omheen. Hier kunnen wij lekker en veilig spelen, maar ook op het plein met de zandbak. Hier gaan wij fietsen, steppen, rennen, voetballen en soms.. stoepkrijten. We gaan elke dag naar buiten, tenzij het echt regent!


Binnen kunnen wij ons heerlijk vermaken in de verschillende hoeken, zoals de huishoek, bouwhoek, de hoge knutseltafel, de puzzeltafels, boekjes lezen op de groene voorleesbank en lekker klimmen en glijden in het speelhuis! Wij werken het hele jaar door met verschillende thema’s, die ervoor zorgen dat wij alles leren wat grote mensen allang weten, bijvoorbeeld: waar doen wij de boodschappen? En waarom ben je soms een beetje ziek en hoe word je dan weer beter? En natuurlijk de thema’s die horen bij de seizoenen. Kleine ontdekkers hebben het bij ons enorm naar hun zin. Omdat wij altijd iets leuks bedenken en omdat ze zelf zoveel fantasie hebben. Zo is morgen nog spannender dan vandaag.

Tussendoor zitten wij in de kring en zingen wij liedjes of doen we een spelletje. We eten elke dag vers fruit. En heel gezellig eten wij aan het eind van de ochtend een lekkere boterham en drinken wij een bekertje thee.

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal Vlasakkers

Sneeuwpret...
10 februari 2021

Sneeuwpret op de Vlasakkers!

En toen gi...
15 december 2020

En toen gingen we weer plots weer dicht...

Thema: 'he...
6 november 2020

Thema: 'herfst'! Heerlijk buiten wandelen en de mooiste dingen vinden, zoals kastanjes, beukennootjes, blaadjes in allerlei mooie kleuren! En juf kijk eens! Wij staan samen onder de paraplu! Spannend!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Mirjam van Rhijn-Hijdra pedagogisch medewerker
Pia Wijnia pedagogisch medewerker
Andrea van der Burg manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Zwolle

Jouw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Zwolle. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. De kosten voor de peuterspeelzaal hangen af van jouw inkomenssituatie. In onderstaande download vind je de informatie die voor jou van toepassing is.
Indien je (beiden) werkt en/of studeert dan heb je recht op kinderopvangtoeslag. Deze kan je aanvragen bij de Belastingdienst. Je betaalt dan een bruto uurtarief van € 9,95.
Kom je niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dan betaal je de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel.
 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder wet kinderopvang € 9,95 (maandbedrag zie download)
gemeentelijke ouderbijdrage zie download
Downloads

Handige downloads