Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Peuterspeelzaal

Wildwalstraat

Wildwalstraat 38, Zwolle 038 420 10 56

Bij ons is het één grote ontdekking. Niet zo vreemd als je bedenkt dat we in KindCentrum ‘De Schatkamer’ zijn gevestigd. Met deze school hebben we een doorgaande leerlijn. Een bijzondere plek in het hart van Stadshagen, waar voor kinderen altijd iets te beleven is. In en rond onze locatie en om ons heen in de wijk.

Nieuwsgierige ontdekkers en leergierige wijsneusjes

We vinden altijd een reden om lekker naar buiten te gaan. Samen spelen op de speelplaats is één van de favorieten. Graven in de zandbak, klimmen op de heuvel en balanceren op de evenwichtsbalk. Een rondje fietsen kan ook, want het plein is er groot genoeg voor. Lekker in beweging dus! Heel gezond, net als wat we hier eten en drinken. Zo zijn we bewust bezig met alles wat we doen. Wanneer we spelen, maar ook als we iets kunnen leren. Wijzer worden van thema’s als Muziek, Liefde, Groot en klein en de seizoenen. Kinderen komen hier ogen en oren te kort.

Elke dag minstens één ontdekking, dat is waar we voor gaan. Da’s niet zo moeilijk, want kinderen kunnen hier elke dag op verkenning. De wereld van onze peuterspeelzaal is groot genoeg!

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

kinderdagverblijf Wildwalstraat

buitenschoolse opvang wildwalstraat

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal Wildwalstraat

Thema lent...
7 april 2021

Thema lente: van kleine boomstammetjes een kuiken gemaakt.

Thema wone...
8 maart 2021

Thema wonen: we lezen voor uit kleine muis zoekt een huis voor muis en zijn appel. Als knutsel werkje prikken we een kleine muis uit. Best moeilijk, alleen gaatjes prikken mag ook.

Met scheer...
2 december 2020

Met scheerschuim de baard maken van sinterklaas

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Lize Mol peuterspeelzaalleidster
Joke Reuvekamp peuterspeelzaalleidster
Kim Scholten manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Zwolle

Jouw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Zwolle. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. De kosten voor de peuterspeelzaal hangen af van jouw inkomenssituatie. In onderstaande download vind je de informatie die voor jou van toepassing is.
Indien je (beiden) werkt en/of studeert dan heb je recht op kinderopvangtoeslag. Deze kan je aanvragen bij de Belastingdienst. Je betaalt dan een bruto uurtarief van € 9,95.
Kom je niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dan betaal je de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel.
 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder wet kinderopvang € 9,95 (maandbedrag zie download)
gemeentelijke ouderbijdrage zie download