Peuterspeelzaal

Woldkade

Woldkade 1A, Meppel (0522) 870 065

Alledaagse dingen worden ineens heel leuk en bijzonder als je ze samen ontdekt. In onze peuterspeelzaal maken we dan ook graag kennis met de wereld. Wij vormen een kindcentrum met OBS De Woldstroom. Wij zijn gevestigd aan de rand van het centrum. De perfecte plek om op verkenning te gaan.

Spelen met plezier, groeien in alle vrijheid!

Onze locatie ligt op een rustige plek in Meppel. In een gezellige, kinderrijke buurt en dichtbij veel vermaak. We zijn dan ook lekker vaak buiten. Een wandeling door de stad, een bezoekje aan de speeltuin óf een uitje naar het wandelbos. Alles ligt op steenworp afstand. Op ons eigen besloten plein vermaken we ons ook opperbest. Hier kunnen we naar hartelust fietsen, klauteren, glijden en graven in de zandbak. Bij minder leuk weer kunnen we de gymzaal in voor een beetje beweging of voor dolle pret. Gezellig knutselen doen we ook, aan iets dat aansluit op onze wisselende thema’s bijvoorbeeld. Mensen, Kunst, Kleding of Wonen... Heel inspirerend en leerzaam!

Kinderen worden wijzer terwijl ze spelen. En vooral op de momenten dat ze zelf kiezen wat ze willen doen, want dan ervaren ze de meeste vrijheid. En dat is precies waar we het elke dag voor doen!

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal Woldkade

Zomer! Wat...
8 juli 2019

Zomer! Wat is het fijn om te spelen met een bak vol schelpen. Voelen, ruiken, scheppen en muziek maken. Heerlijk!

Op bezoek...
20 juni 2019

Op bezoek bij de fietsenmaker, hoe leuk is dat. We hebben gezien hoe de band van een fiets werd geplakt en hoeveel verschillende fietsen er in de winkel staan.

Kleurexplo...
17 mei 2019

Kleurexplosie!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Elize Matter manager
Ferna Hessels pedagogisch medewerker
Ina de Vries peuterspeelzaal leidster
Tineke Pleizier peuterspeelzaal leidster
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven

Jouw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Meppel. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. De speelzalen van Doomijn in Meppel vallen onder de Wet Kinderopvang. Je kunt voor deze speelzalen eenvoudig kinderopvangtoeslag aanvragen bij de belastingdienst. Wanneer je (beiden) werkt en/of studeert dan heb je recht op de toeslag. De hoogte van de toeslag is inkomensafhankelijk. Kom je niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dan betaalt de gemeente Meppel een deel van de bruto maandelijkse kosten.


 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
Peuterspeelzaal onder wet kinderopvang 8,15 per uur