Coronavirus en opvang bij Doomijn. Meer informatie >

Peuterspeelzaal

Oude Wetering

Oude Wetering 78, Zwolle 038-4202984

In de zomer van 2020 gaat deze locatie haar deuren sluiten en verhuizen naar een nog te bepalen locatie. Tot die tijd verwijzen wij u graag door naar één van onze andere locaties zoals peuteropvang Sportlaan, Christelijke opvang het Saffier of peuteropvang Wildwalstraat.

In de nieuwste wijk van Stadshagen hebben we een lichte, ruime en huiselijke locatie. Peuters vermaken zich hier opperbest en ook de buurt heeft genoeg te bieden. Daar maken we dankbaar en gretig gebruik van! Er is aansluiting met de nabij gelegen scholen KindCentrum het Festival, KBS de Boxem en de Paperclip.

Ontdek de wereld en jezelf!

Op onze peuterspeelzaal is van alles te beleven. We hebben een grote speelhal met een poppenhoek, een bouw- en autohoek en een leeshoek. En ook buiten is er genoeg te doen in het vele groen. Allerlei ontdekhoeken, een buitenkeuken, een glijbaan, fietspaden door de buitenruimte heen. En we spelen er vaak samen met de kinderen van het kinderdagverblijf; gezellig! Trouwens, onze locatie ligt centraal in de wijk. Om ons heen zijn verschillende basisscholen, sportvelden en er is een zwembad, allemaal op loopafstand.

Ieder kind vindt bij ons plezier én afwisseling, want met verrassend leerzame thema’s beleven we steeds iets nieuws. We stemmen deze af op de leeftijd en ontwikkeling van de kinderen, zo ontdekken en leren we we elke dag wel iets nieuws.

 

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Kinderdagverblijf oude wetering

buitenschoolse opvang oude wetering

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal Oude Wetering

Bij peuter...
28 februari 2020

Bij peuteropvang Oude Wetering lezen de kinderen elkaar voor!

Wij vinden...
9 april 2019

Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich in een veilige uitdagende omgeving zich kunnen ontwikkelen. Daarbij staat de plezier voorop!

Op de peut...
25 mei 2018

Op de peuterspeelzaal Oude Wetering staat spelen met elkaar hoog in het vaandel.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Ellis Elsinga pedagogisch medewerker
Firoozeh Azimi Nobar pedagogisch medewerker
Karen Borst manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Zwolle

Jouw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Zwolle. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. De kosten voor de peuterspeelzaal hangen af van jouw inkomenssituatie. In onderstaande download vind je de informatie die voor jou van toepassing is.
Indien je (beiden) werkt en/of studeert dan heb je recht op kinderopvangtoeslag. Deze kan je aanvragen bij de Belastingdienst. Je betaalt dan een bruto uurtarief van € 9,43.
Kom je niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dan betaal je de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel.
 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder wet kinderopvang € 9,43 (maandbedrag zie download)
gemeentelijke ouderbijdrage zie download