Peuterspeelzaal

Het Regenwoud

Fortlaan 2, Apeldoorn (055) 870 65 18

Bij ons draait het om samen ontdekken en samen pret maken. Dat kan hier heel goed, want onze peuterspeelzaal zit in basisschool De Regenboog. En daarmee hebben we de ruimte en gezelligheid om van elke dag een avontuur te maken.

Ruimte voor plezier, ruimte voor samen

Avonturen, daar houden kinderen van. En die zijn het leukst wanneer je ze met elkaar beleeft. We doen daarom veel samen met groep 1, zoals buitenspelen en we delen fruit- en kringmomenten. Dat is gezellig én een mooie voorbereiding op wat er straks komen gaat: de stap naar de basisschool. Die maken we zo een stukje kleiner en dat is een fijn idee!

“De stap naar de basisschool. Die maken we samen een stukje kleiner en dat is een fijn idee!"
Anne, pedagogisch medewerker

Knutselen en kleien

Wat ook fijn is, is de ruimte die we hier hebben. Zo hebben we een eigen plein waar we naar hartelust kunnen fietsen en ravotten. Liever graven in de zandbak? Of klimmen en hangen aan het klimrek? Dat mag ook! Natuurlijk hebben we het binnen ook naar onze zin. In elke hoek is iets anders te beleven. De poppenhoek, de autohoek of kruip je liever even aan de grote tafel om te knutselen en kleien? Kies waar je zin in hebt! Dat mag bij Het Regenwoud.

We werken trouwens ook met thema’s en bedenken daarbij de leukste en leerzaamste thema’s. Zo maken we samen elke dag weer anders dan gisteren. Steeds nieuwe ontdekkingen dus. Daar groeien kinderen van!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Anneke Geels manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven peuterspeelzaal Apeldoorn 2018

Samen op verkenning en ontdekking. Steeds een stap verder, vanuit wie je bent en wat je kunt. Bij Doomijn doen we dit met elkaar elke dag weer. Onze medewerkers hebben hierin een onmisbare rol. Zij oefenen liefdevol, geduldig, zorgzaam, betrokken en competent hun vak uit. Wij stimuleren hen zichzelf te blijven ontwikkelen zodat zij opgedane kennis en continue groei kunnen doorgeven aan uw kind(eren). Wij zijn trots op onze medewerkers, zij zetten de kwaliteit van dienstverlening neer die u ervaart. Wij blijven in deze kwaliteit investeren, niet alleen omdat dit vanuit wetgeving moet, maar ook omdat wij dit vanzelfsprekend vinden.

Om onze diensten aan te kunnen blijven bieden zoals u gewend bent en de lijn van ontwikkeling, service en kwaliteit door te zetten, verhoogt Doomijn per 1 januari 2018 het uurtarief van de peuterspeelzaal naar € 8,70.

 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
Regulier per dagdeel - per maand € 61,55
VVE per dagdeel - per maand € 12,75
WKO per uur - afname per dagdeel van 3,5 uur € 8,70