Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Peuterspeelzaal

SamSam

Voldersdreef 301, Apeldoorn (055) 870 65 49

Zijn wie je bent en leren door te doen. In peuterspeelzaal SamSam geven we alle kinderen die ruimte. Want daar groeien ze van en het maakt ze blij. En daar gaat het om!

Zingen en muziek

Onze peuterspeelzaal zit in de gezellige en kleinschalige obs De Kosmos, waar ook kinderdagverblijf SamSam, VVE peuterspeelzaal Hobbel de Bobbel en buitenschoolse opvang De Kosmos gevestigd zijn. Dat maakt de ochtenden reuze gezellig, we doen namelijk veel samen. Alle kinderen spelen met elkaar en dat betekent dubbel plezier! Bovendien is er het extra voordeel dat we een doorgaande leerlijn onder één dak kunnen bieden en kinderen zo spelenderwijs voorbereiden op hun overgang naar de basisschool.

In ons lokaal is altijd wat te beleven. We zijn gek op knutselen en plakken. Zo maken we de mooiste kunstwerken. En ja, die mogen ook mee naar huis! Zingen en muziek maken, doen we hier ook veel.

“Elk kind mag er zijn zoals hij of zij is. Dat is het mooiste wat je een kind kunt geven!”
Ellen, pedagogisch medewerker

Ontdekkers en onderzoekers

En natuurlijk hoort daar een dansje bij. Bewegen kan buiten ook heel goed, want we hebben een fijne buitenspeelplaats. Daar hebben we plezier op de glijbaan en in de zandbak. Er is zelfs ruimte om te fietsen. We vermaken ons dus altijd. Er is ook zoveel te ontdekken!

Kinderen zijn kleine ontdekkers en onderzoekers, dat is onze ervaring. We moedigen ze aan om alles zelf te bekijken en te ervaren, want zo vinden ze uit hoe alles werkt en wat bij ze past. Samen de wereld ontdekken, dat doe je bij peuterspeelzaal SamSam!

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Kinderdagverblijf Samsam

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal SamSam

Thema boer...
14 april 2021

Thema boerderijdieren. We bouwen hokken voor de dieren.

Waterverve...
8 april 2021

Waterverven, we ontdekken dat je eerst de kwast nat moet maken, anders wil het niet.

Een paasei...
1 april 2021

Een paasei maken met verschillende looseparts.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Ineke van Munster pedagogisch medewerker
Ellen Roos manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven peuterspeelzaal Apeldoorn 2021

Samen op verkenning en ontdekking. Steeds een stap verder, vanuit wie je bent en wat je kunt. Bij Doomijn doen we dit met elkaar elke dag weer. Onze medewerkers hebben hierin een onmisbare rol. Zij oefenen liefdevol, geduldig, zorgzaam, betrokken en competent hun vak uit. Wij stimuleren hen zichzelf te blijven ontwikkelen zodat zij opgedane kennis en continue groei kunnen doorgeven aan uw kind(eren). Wij zijn trots op onze medewerkers, zij zetten de kwaliteit van dienstverlening neer die u ervaart. Wij blijven in deze kwaliteit investeren, niet alleen omdat dit vanuit wetgeving moet, maar ook omdat wij dit vanzelfsprekend vinden.

Om onze diensten aan te kunnen blijven bieden zoals u gewend bent en de lijn van ontwikkeling, service en kwaliteit door te zetten, verhoogt Doomijn per 1 januari 2021 het uurtarief van de peuterspeelzaal naar € 10,41

 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
WKO per uur - afname per dagdeel van 3,5 uur € 10,41