Buitenschoolse opvang

Rietendak

Zilverweg 29, Apeldoorn 06 39 23 11 19

Tijd na school is tijd om te genieten én om de wereld nog verder te ontdekken. Op onze bso hier aan de Zilverweg is daarvoor alle ruimte. Hoe we die tijd invullen? Dat bedenken de kinderen. Het is hun eigen tijd, dus ook hun plezier!

Vermaak en plezier, dat vind je hier!

Onze bso is voor en van de kinderen. Dat is het idee achter bso Rietendakschool. Met ons nieuwe, eigen gebouw op het grote speelplein van de Rietendakschool hebben we een fijne en gezellige plek. En hoe die plek eruitziet, ook dát verzinnen we samen met de kinderen. De inrichting en vooral ook wat we doen en beleven: kinderen hebben er mooie en leuke ideeën over. Eigen inbreng dus, daar houden we van!

Zoals gezegd, we zijn gevestigd op het grote schoolplein. Dat is fijn, want daarmee hebben binnen én buiten de ruimte. In ons gebouw hebben we boeiende hoeken waar iedereen naar hartenlust kan spelen, bouwen, lezen, puzzelen, knutselen… Ja, alles kan hier. Liever in de buitenlucht? Ook dat kan én mag. Liefst zoveel mogelijk, want juist na school is het fijn om buiten te zijn. En als het even kan: samen. Want met elkaar valt er meer te ontdekken, te doen én te leren. Want ook dat laatste mag wanneer de schooldeuren gesloten zijn.

Vermaak en gezelligheid na schooltijd dus. Dát verdient ieder kind. En het mooie is: er zitten veel kinderen van de Rietendakschool op onze bso. Ook na school is het dus fijn verder spelen met vriendjes en vriendinnetjes. In een vertrouwde omgeving. Kom dus snel bij ons kijken!

 

“Kinderen hebben de mooiste en leukste ideeën. Eigen inbreng, daar houden we van!”
Kim Scholten, manager

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Rietendak

De slang k...
30 oktober 2018

De slang kwam zelfs tot onder de tafel!

Oorspronke...
30 oktober 2018

Oorspronkelijk begon het als spel:’ wie maakt de langste slang?’ Met puzzelstukjes, touwtjes, ridders en nog veel meer werden het hele lange slangen!

Bso Rieten...
4 oktober 2018

Bso Rietendak heeft afgelopen maandag haar deuren geopend! Meteen is er veel bedrijvigheid, speelgoed om te ontdekken en knutselmateriaal om uit te proberen. En mooie schilderijen geschilderd!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Kim Scholten manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2020: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken i.c.m schoolvrije dagen v.a € 7,50
41 schoolweken € 8,31
Flexibele opvang (op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 8,52