Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

Sport IJsselcentraleweg 9

IJsselcentraleweg 9, Zwolle 06 184 147 18

Kinderen zijn graag in beweging. Dat snappen wij op onze bso als geen ander, want we zijn een echte sportbso! Heerlijk actief dus in die fijne uren na schooltijd. Sportief plezier, dat vinden kinderen hier volop!

Samen in beweging, dat is het motto

Vooruit, soms achteruit, naar links of naar rechts: wij bewegen alle kanten op. We zijn immers een sportbso! Ook onze locatie is erop ingericht. We zijn onderdeel van IKC de IJsselhof, bso Staatssecretarislaan en IJsselcentraleweg 35a en zitten samen in het pand van sportvereniging SVI. Onze locatie is dus net zo sportief als onze pedagogisch medewerkers én natuurlijk: zoals de kinderen die het bij ons zo naar hun zin hebben!

'Sportief plezier, dat vinden kinderen hier volop!'
Charon, pedagogisch medewerker

Sportief!

Hier ademen we sport. Binnen én buiten. We hebben onze eigen bso-huiskamer waar we samen plezier hebben. Kletsen, knutselen en spelletjes doen. En of we nu winnen of verliezen… wij zijn altijd sportief! Natuurlijk zijn we het liefst buiten. Daar kunnen we immers écht volop en voluit bewegen. In samenwerking met Sportservice en sportverenigingen organiseren we elke dag de leukste en fitste sportactiviteiten. De groene velden lenen zich voor vrijwel elke sport. En goed om te weten: we mogen zelfs de kleedkamers gebruiken!

Of we ook wel eens wat anders doen dan sporten? Zeker. Een wandeling, een boodschap, een bezoek aan de kinderboerderij of speeltuin… Het kan dus we doen het. Maar sporten, dat doen we het liefst. In beweging zijn, dat is voor ons het grootste genieten!

Voorschoolse opvang IKC de IJsselhof

Eigenlijk kan bij ons alles. Als het maar leuk en enigszins leerzaam is. En omdat we in een Integraal Kind Centrum zitten, hebben we bovendien een naadloze aansluiting op het basisonderwijs. Zo halen we alles uit de opvang en uit uw kind.

In onze bso-ruimte op locatie Staatssecretarislaan is dagelijks ook voorschoolse opvang van 07.30 tot 08.30 uur. Vrijwilligers die verbonden zijn aan de IKC de IJsselhof verzorgen deze opvangmogelijkheid. Zij brengen de kinderen ook naar de klassen. Kosten zijn €2,50 per kind per keer en flexibele afname is mogelijk. Onze vrijwilligers zijn gescreend en hebben een geldige verklaring omtrent gedrag (VOG).  Kinderopvang medewerkers en de medewerkers van de basisschool zijn altijd aanwezig in het pand.

Voor meer informatie en aanmelden voor vso kan je contact opnemen met de directie van de school. Graag mailen naar vsoijsselhof@gmail.com. 

Centrale vakantie opvang

Tijdens de vakantie bieden wij centrale vakantie opvang (CVO). Samen met de locties IJsselcentraleweg en in de grote vakanties ook met Geert Grooteweg, Tichelmeesterlaan en Munterkamp zorgen wij er voor dat kinderen ook in de vakantie bij ons terecht kunnen. Met een leuk programma zorgen we voor een onvergetelijke vakantie.

CVO is op alle dagen van 07.30 uur - 18.15 uur aan de Staatssecretarislaan.

Nieuws over de sport bso Ijsselcentraleweg

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Sport IJsselcentraleweg 9

Buiten doe...
7 december 2020

Buiten doen wij zoveel mogelijk verschillende sporten en spellen. Dit keer deden we tjoekbal.

Ook met sl...
12 november 2020

Ook met slecht weer kunnen wij binnen allemaal leuke sporten doen!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Yentle Tupker Pedagogisch Medewerker
Niels Kappert Pedagogisch Medewerker
Suzanne Weber pedagogisch medewerker
Ryan Bloo Buurtsportcoach/Pedagogisch medewerker
Evelien Matton manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken + 42 dgn € 7,86
41 schoolweken + 36 dagen € 7,96
41 schoolweken + 30 dagen € 8,08
41 schoolweken + 24 dagen € 8,20
41 schoolweken + 18 dagen € 8,29
41 schoolweken + 12 dagen € 8,38
41 schoolweken + 10 dagen € 8,43
41 schoolweken + 8 dagen € 8,46
41 schoolweken + 6 dagen € 8,49
41 schoolweken € 8,71
Flexibele opvang en incidentele opvang € 8,93