Buitenschoolse opvang

Sport IJsselcentraleweg 9

IJsselcentraleweg 9, Zwolle 06 184 147 18

Kinderen zijn graag in beweging. Dat snappen wij op onze bso als geen ander, want we zijn een echte sportbso! Heerlijk actief dus in die fijne uren na schooltijd. Sportief plezier, dat vinden kinderen hier volop!

Samen in beweging, dat is het motto

Vooruit, soms achteruit, naar links of naar rechts: wij bewegen alle kanten op. We zijn immers een sportbso! Ook onze locatie is erop ingericht. We zijn onderdeel van IKC de IJsselhof, bso Staatssecretarislaan en IJsselcentraleweg 35a en zitten samen in het pand van sportvereniging SVI. Onze locatie is dus net zo sportief als onze pedagogisch medewerkers én natuurlijk: zoals de kinderen die het bij ons zo naar hun zin hebben!

'Sportief plezier, dat vinden kinderen hier volop!'
Charon, pedagogisch medewerker

Sportief!

Hier ademen we sport. Binnen én buiten. We hebben onze eigen bso-huiskamer waar we samen plezier hebben. Kletsen, knutselen en spelletjes doen. En of we nu winnen of verliezen… wij zijn altijd sportief! Natuurlijk zijn we het liefst buiten. Daar kunnen we immers écht volop en voluit bewegen. In samenwerking met Sportservice en sportverenigingen organiseren we elke dag de leukste en fitste sportactiviteiten. De groene velden lenen zich voor vrijwel elke sport. En goed om te weten: we mogen zelfs de kleedkamers gebruiken!

Of we ook wel eens wat anders doen dan sporten? Zeker. Een wandeling, een boodschap, een bezoek aan de kinderboerderij of speeltuin… Het kan dus we doen het. Maar sporten, dat doen we het liefst. In beweging zijn, dat is voor ons het grootste genieten!

Ontdek de peuterontdekgroep

Vanaf 8 mei 2019, start in IKC de IJsselhof, de peuter-ontdekgroep. Dit is een extra, uitdagend peuteraanbod voor 3 à 3,5 jarige peuters (naast het reguliere kinderopvang aanbod).

De peuter-ontdekgroep is gericht op talentontwikkeling en bedoeld voor peuters die echt toe zijn aan de overstap naar de basisschool of die voor lopen in hun ontwikkeling. Voor meer informatie kijk op: https://www.doomijn.nl/peuter-ontdekgroep

Nieuws over de sport bso Ijsselcentraleweg

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Suzanne Weber pedagogisch medewerker
Ryan Bloo Buurtsportcoach/Pedagogisch medewerker
Lisa Snijder manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2020: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken i.c.m schoolvrije dagen v.a € 7,50
41 schoolweken € 8,31
Flexibele opvang (op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 8,52