Buitenschoolse opvang

Sterrenschool

Buys Ballotstraat 62, Apeldoorn 055 - 533 79 43

Bso Sterrenschool is een heerlijke plek. En vooral ook een complete plek, want we zijn onderdeel van Sterrenschool Apeldoorn. In ons team zitten onder meer leerkrachten en pedagogisch medewerkers van de school. We kennen alle kinderen goed en dat is mooi meegenomen.

Ontdekken, beleven en plezier maken!

Hier voelt het vertrouwd en fijn. Dat is ook precies wat we willen, want het gaat om de vrije tijd van de kinderen. Die moet leuk en gezellig zijn. En natuurlijk ook spannend en uitdagend. Daarvoor hebben we alles in huis. In ons vrolijke, gele gebouw hebben we twee ruimtes: de Speelgroep met een poppenhoek, verkleedkleren en een winkeltje. Voor wie wil relaxen is er de Chillgroep. Even met een spannend of leerzaam boek neerploffen op kussens of de bank, een film kijken of spelen op de Wii. Natuurlijk hebben we ook spelletjes om samen te spelen. Er is zelfs een keuken waar we de lekkerste hapjes maken. Of we ook buiten komen…? Wanneer het maar kan! Op het schoolplein wordt gefietst en geskeelerd. Ook bouwen we vaak hutten en zandkastelen. Kinderen kunnen hier ‘natuurlijk spelen’ met boomstammen, stenen, zand… Alles wat de natuur ons geeft!

Buiten het schoolplein weten we ook waar het leuk is. We wandelen vaak naar de gymzaal verderop in de straat. En bij mooi weer zijn we zo bij het Curieveld. Zo maken we samen elke dag spannend, uitdagend en vooral heel gezellig!

"Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich in hun 'vrije tijd' kunnen vermaken op een manier waarbij zij zich prettig voelen."
Henny Booy, manager
Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Suzanne pedagogisch medewerker
Perein Maassen pedagogisch medewerker
Marjon Hoogstraten pedagogisch medewerker
Marjo Clignet pedagogisch medewerker
Elmie Schut - van Middendorp pedagogisch medewerker
Elly Huisman pedagogisch medewerker
Henny Booy manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 40 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken i.c.m schoolvrije dagen v.a € 7,12
41 schoolweken € 7,88
flexibele opvang € 8,08