Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

Sterrenschool

Buys Ballotstraat 62, Apeldoorn 055 - 533 79 43

Plezier maak je samen. Net als een fijne en gezellige tijd. Op bso Sterrenschool halen we met elkaar alles uit de middagen na schooltijd. Daarvoor hebben we alles in huis. Een fijn gebouw, heerlijke binnenruimten en speelpleinen én pedagogisch medewerkers die precies weten wat kinderen leuk en boeiend vinden!

Binnen en buiten helemaal jezelf zijn!

Bso Sterrenschool is een fijne plek voor de uurtjes na school. En vooral ook een complete plek, want we werken samen met Sterrenschool Apeldoorn . Ons team bestaat uit onder meer leerkrachten en pedagogisch medewerkers van de school. Iedereen kent elkaar en dat maakt de onderlinge lijnen kort. Bovendien helpt het ons om alle kinderen én hun eigenheid goed te kennen. En dat vinden we heel belangrijk op onze bso.

In ons vrolijke, gele gebouw hebben we twee binnenruimten: de Speelgroep met een poppenhoek, verkleedkleren, een winkeltje en een bouwhoek. Ook hebben we een piano en een atelier waar naar hartelust geknutseld kan worden. Voor wie wil relaxen is er de Chillgroep. Even met een spannend of leerzaam boek neerploffen op kussens of de bank, een film kijken of spelen op de Wii. Voor de 8-plussers is er zelfs een eigen 8+Chillhoek! Ook keukenprinsen en -prinsessen komen aan hun trekken, want we hebben een keuken waar de potjes en pannetjes op ze staan te wachten.
 

“Een fijn gebouw, heerlijke speelpleinen én pedagogisch medewerkers die precies weten wat kinderen leuk en boeiend vinden!”
Marion Remer, manager

Buiten spelen

Het is fijn om buiten te zijn. Het in 2019 heringerichte speelplein maakt het tot een geliefde plek om te spelen, te rennen en ravotten of om heerlijk te relaxen. Ook zijn we vaak te vinden op het grote grasveld bij de gymzaal iets verderop in de straat. Met de speeltoestellen is het ook daar goed toeven. En bij mooi weer zijn we in een mum van tijd bij het Curieveld.

Geen dag is gelijk op onze bso, daar zorgen we samen voor. En wat we doen, dát bedenken de kinderen. Dat maakt het voor iedereen elke dag spannend, uitdagend en vooral heel gezellig! Nieuwsgierig geworden? Kom vooral eens bij ons kijken!
 

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Sterrenschool

Waar sommi...
21 april 2021

Waar sommige kinderen lekker buiten spelen na een schooldag in de banken, wordt er hier even lekker 'gechilld'. Ze worden zelfs ingestopt.

Aan het ei...
10 maart 2021

Aan het einde van een lange schooldag even lekker chillend achter de iPad en PlayStation.

Na vijf we...
10 februari 2021

Na vijf weken thuisonderwijs weer naar school. Dan moet er daarna even lekker uitgerust worden op de bso met een film. Lekker chillen!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Rens pedagogisch medewerker
Perein Maassen pedagogisch medewerker
Marjo Clignet pedagogisch medewerker
Elmie Schut - van Middendorp pedagogisch medewerker
Elly Huisman pedagogisch medewerker
Ellen Roos manager
Werkwijze

Doorgaande leerlijn

Doomijn Kinderopvang werkt voor deze locatie samen met Sterrenschool Apeldoorn volgens een uniek concept waarin onderwijs en kinderopvang hand in hand gaan. Samen bieden we een doorgaande leerlijn voor kinderen van 0-13 jaar. We werken vanuit één team aan dezelfde thema’s zowel in het onderwijs als de kinderopvang met veel aandacht voor cultuur, sport en recreatie. Bij BSO Sterrenschool stimuleren we het spelend onderzoeken van de wereld en dagen we kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

Ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken + 42 dgn € 7,86
41 schoolweken + 36 dagen € 7,96
41 schoolweken + 30 dagen € 8,08
41 schoolweken + 24 dagen € 8,20
41 schoolweken + 18 dagen € 8,29
41 schoolweken + 12 dagen € 8,38
41 schoolweken + 10 dagen € 8,43
41 schoolweken + 8 dagen € 8,46
41 schoolweken + 6 dagen € 8,49
41 schoolweken € 8,71
Flexibele opvang en incidentele opvang € 8,93