Peuterspeelzaal

Trompie

Dorpsstraat 32, Beekbergen (055) 870 65 43

Midden in het dorp en onder één dak met de basisschool. Dat betekent plezier en gezelligheid! Peuterspeelzaal Trompie is kleinschalig en gemoedelijk, precies zoals het ook in het dorp is. Een fijne, herkenbare omgeving voor de kinderen dus.

Voor kleine ontdekkers en grote genieters

Het kind en z’n eigenheid staan bij ons centraal. Alles wat we hier doen, ontstaat uit de wensen van de kinderen. We vullen onze dagen met wat zij leuk, interessant en spannend vinden. In onze grote en lichte leefgroep vindt ieder zijn of haar weg in de verschillende hoeken. De bouw- en autohoek, een poppenhoek, een leeshoek… Hier valt genoeg te kiezen en te ontdekken! Liever knutselen? De knutselkast zit vol met de leukste materialen. En inspiratie, die halen we uit de natuur, de jaargetijden of uit steeds weer nieuwe  thema’s. Binnen is het dus altijd fijn, maar buiten dáár worden kinderen dubbel blij van. Ons buitenterrein heeft alle ruimte om te oefenen met de fiets. En er zijn een zandbak, glijbaan en de fijnste plekjes om je te verstoppen. Vieze handjes en knietjes van de modder? Dat mag bij ons. Leuk toch!

“Kinderen mogen op Trompie gewoon vies worden. Modderhandjes zijn toch superfijn?! Ook als het weer iets minder is gaan we dus lekker even naar buiten.”
Sandra, pedagogisch medewerker

We vermaken ons trouwens ook met de kinderen van de basisschool. Daar gaan we regelmatig op bezoek om mee te doen met een gymles, kringgesprekjes of creativiteitsles. Naast leuk en gezellig is het op psz Trompie dus ook nog eens heel leerzaam. Alle reden om snel eens kennis te maken.

Tot gauw!

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal Trompie

Wat was he...
6 december 2018

Wat was het een geweldig sinterklaasfeest. Americo stond warm en droog op stal. De kids hebben een parcours gerend met de stokpaarden om een pietendiploma te verdienen. We hebben genoten.

Met het si...
6 december 2018

Met het sinterklaasfeest van Trompie gingen wij met al onze peuters bij Amerigo, het paard van Sinterklaas, op bezoek.

Wereld Die...
4 oktober 2018

Wereld Dierendag We maken ieder onze eigen Kip. Stippen verven met je vingers. Pootjes, een snavel een paar oogjes en een echte veer maken het compleet!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Kim Scholten manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer