Coronavirus en opvang bij Doomijn. Meer informatie >

Peuterspeelzaal

Trompie

Dorpsstraat 32, Beekbergen (055) 870 65 43

Midden in het dorp en onder één dak met de basisschool. Dat betekent plezier en gezelligheid! Peuterspeelzaal Trompie is kleinschalig en gemoedelijk, precies zoals het ook in het dorp is. Een fijne, herkenbare omgeving voor de kinderen dus. Wist je dat we ook samenwerken met OBS Beekbergen? Dat is pas leuk!

Voor kleine ontdekkers en grote genieters

Het kind en z’n eigenheid staan bij ons centraal. Alles wat we hier doen, ontstaat uit de wensen van de kinderen. We vullen onze dagen met wat zij leuk, interessant en spannend vinden. In onze grote en lichte leefgroep vindt ieder zijn of haar weg in de verschillende hoeken. De bouw- en autohoek, een poppenhoek, een leeshoek… Hier valt genoeg te kiezen en te ontdekken! Liever knutselen? De knutselkast zit vol met de leukste materialen. En inspiratie, die halen we uit de natuur, de jaargetijden of uit steeds weer nieuwe  thema’s. Binnen is het dus altijd fijn, maar buiten dáár worden kinderen dubbel blij van. Ons buitenterrein heeft alle ruimte om te oefenen met de fiets. En er zijn een zandbak, glijbaan en de fijnste plekjes om je te verstoppen. Vieze handjes en knietjes van de modder? Dat mag bij ons. Leuk toch!

“Kinderen mogen op Trompie gewoon vies worden. Modderhandjes zijn toch superfijn?! Ook als het weer iets minder is gaan we dus lekker even naar buiten.”
Sandra, pedagogisch medewerker

We vermaken ons trouwens ook met de kinderen van de basisschool. Daar gaan we regelmatig op bezoek om mee te doen met een gymles, kringgesprekjes of creativiteitsles. Naast leuk en gezellig is het op psz Trompie dus ook nog eens heel leerzaam. Alle reden om snel eens kennis te maken.

Tot gauw!

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal Trompie

We plakken...
16 juni 2020

We plakken allemaal verschillende dingen in onze dokterskoffer. Een pleister, een stukje verband of een ambulance.

Vandaag ko...
8 oktober 2019

Vandaag komt de kraamhulp bij ons op bezoek.

We hebben...
24 september 2019

We hebben onze eigen muziekbelletjes gemaakt.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Joyce Huisman pedagogisch medewerker
Janneke Hendrikse pedagogisch medewerker
Gerda Ooms pedagogisch medewerker
Ellen Roos manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven peuterspeelzaal Apeldoorn 2020

Samen op verkenning en ontdekking. Steeds een stap verder, vanuit wie je bent en wat je kunt. Bij Doomijn doen we dit met elkaar elke dag weer. Onze medewerkers hebben hierin een onmisbare rol. Zij oefenen liefdevol, geduldig, zorgzaam, betrokken en competent hun vak uit. Wij stimuleren hen zichzelf te blijven ontwikkelen zodat zij opgedane kennis en continue groei kunnen doorgeven aan uw kind(eren). Wij zijn trots op onze medewerkers, zij zetten de kwaliteit van dienstverlening neer die u ervaart. Wij blijven in deze kwaliteit investeren, niet alleen omdat dit vanuit wetgeving moet, maar ook omdat wij dit vanzelfsprekend vinden.

Om onze diensten aan te kunnen blijven bieden zoals u gewend bent en de lijn van ontwikkeling, service en kwaliteit door te zetten, verhoogt Doomijn per 1 januari 2020 het uurtarief van de peuterspeelzaal naar € 9,61.

 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
WKO per uur - afname per dagdeel van 3,5 uur € 9,61
VVE voor 3 dagdelen p/w - per maand € 12,75