Coronavirus en opvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

Villa Petit Paradis Damsterstede

Damsterdiep 233, Groningen (050) 318 50 74

Kinderen verdienen ruimte, in alle betekenissen van het woord. Dat krijgen ze dan ook bij ons. In ons karaktervolle, historische pand kunnen ze fijn op verkenning en vinden ze achter elke deur een uitdaging. Net als in onze grote, natuurlijk tuin. Overal valt iets te ontdekken

Zelf beleven en samen groeien

Daar gaat het om in onze Villa Petit Paradis-locatie. Bij ons is alles afgestemd en ingericht op de ontwikkeling van het kind. Spannende uitdagingen en prikkels voor de zintuigen en de fantasie, die vinden ze hier overal. Zo is onze tuin een groen feest. Water, stenen en paadjes tussen dichte bosjes en bomen. Slepen en bouwen met takken, zand en modder. De handjes mogen best eens vies worden. Elke dag zijn we buiten, zon of regen, daar kleden we ons op. Heerlijk toch! En net als buiten kent het plezier ook binnen geen grenzen. Zo bedenken we samen interessante thema’s en in ons atelier organiseren we de leukste workshops; papier maché, sport en spel, yoga of taarten bakken. Bij ons zijn kinderen altijd in beweging.

"Wat een fantastische locatie...."
Moeder van Damaris

We delen al dat plezier natuurlijk graag. Met ouders en opa’s en oma’s bijvoorbeeld. Zij helpen ons ook vaak bij de workshops. Heel gezellig en zo voelt het nóg meer als thuis. Want daar gaat het immers om, een fijne plek waar kinderen graag komen.

Ophalen van school
Bij onderstaande scholen halen wij kinderen op:

  • GSV (Groningse school vereniging)
  • GSV - Dependance (Groningse school vereniging)
  • Borgman - Vinkenstraat
  • Borgman - Jaccobijnerstraat
  • Borgman - Kijk in 't Jatstraat
  • Vrije School
  • Oosterhoogerbrugschool
  • Sint Michael school
  • Joseph Haydn school

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Kinderdagverblijf Villa Petit Paradis Damsterstede

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Villa Petit Paradis Damsterstede

Beestjes z...
28 september 2018

Beestjes zoeken in de aarde.

We hebben...
28 september 2018

We hebben gisteren afscheid genomen van Mariska en Irene. Als afscheidscadeau kregen we nog een mooie doos vol met magneten om mee te bouwen!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Annemarije Woldhuis pedagogisch medewerker
Saar Oostveen pedagogisch medewerker
Irene Baller pedagogisch medewerker
Mariska van Veen - de Vries pedagogisch medewerker
Sandra Pit manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2020: buitenschoolse opvang Damsterdiep

Tarieven Villa Petit Paradis Damsterstede.

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
Tarieven vanaf € 7,76
Downloads

Handige downloads