Kinderdagverblijf

Villa Petit Paradis Zuideinde

Zuideinde 108 (ingang aan de achterzijde), Meppel (0522) - 24 44 16

Groeien en leren in stijl. Het kan in onze opvang, want we zijn gevestigd in een prachtige oude stadsvilla aan de rand van het centrum. Hoge plafonds, kroonluchters en een grote natuurlijke tuin. Bij Villa Petit Paradis gaat het dan ook om natuurlijk spelen en onbegrensd beleven.

Wil je meer weten over Villa Petit Paradis? Bekijk de website www.villapetitparadis.nl

De Villa's vind je in prachtige gebouwen met volop ruimte om je als kind te ontwikkelen. Je proeft de smaak van vroeger mede door authentieke elementen, een huiselijke sfeer en een grote groene tuin om naar hartenlust te kunnen buitenspelen. De themagerichte activiteiten dagen de kinderen uit om zichzelf te ontwikkelen. Zo kunnen we heerlijk bezig zijn met het thema vakantie of familie. De kinderen leren op een uitdagende en stimulerende manier zonder dat wij ze ideeën opdringen. Natuurlijk houden wij jou als ouder op de hoogte van de ontwikkelingen van jouw kind(eren). 

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Hilda Hulst-Brinkman pedagogisch medewerker
Claudia ten Heuvel pedagogisch medewerker
Danielle Wolsink pedagogisch medewerker
Lammia Gritter pedagogisch medewerker
Lia Koers pedagogisch medewerker
Henriƫt Kisters-Kin pedagogisch medewerker
Trea Hoeve pedagogisch medewerker
Nore Oosterhof pedagogisch medewerker
Tineke Reurink pedagogisch medewerker
Tineke Hof-Willems pedagogisch medewerker
Karin Koningstein pedagogisch medewerker
Elize Matter manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven kinderdagverblijf 2019

Tarieven Villa Petit Paradis Zuideinde.

Kinderdagverblijf (uur)tarief
VPP 52 weken € 8,74
VPP 48 weken € 9,03
VPP 41 weken € 9,33
VPP flexibele opvang € 10,50