Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

mijndoomijn

Bij Doomijn krijgen kinderen alle ruimte om de wereld te ontdekken en te spelen. Op mijndoomijn, een beveiligd ouderportaal met bijbehorende app, laten wij met foto’s en verhalen zien wat zij allemaal beleven tijdens de opvang. Zo hebben ouders altijd en overal inzicht in de ervaringen en ontwikkeling van hun kind bij Doomijn.

Een veelzijdig portaal

Naast leuk is mijndoomijn ook praktisch. Met behulp van het portaal worden administratieve taken zo eenvoudig en digitaal mogelijk gemaakt, zodat er meer tijd voor de kinderen is. Zo kunnen ouders op mijndoomijn onder andere zelf hun kind afwezig melden, ruildagen opgeven en extra opvangdagen aanvragen. Maar ook persoonlijke gegevens inzien en wijzigen, facturen, jaaropgaven en observaties bekijken. Daarnaast kan het algemene beleid van Doomijn Kinderopvang ingezien worden maar ook het pedagogisch werkplan van de locatie. 

Mijndoomijn app

Met de mijndoomijn app maak je mee wat je kind beleeft tijdens een dag opvang. Met de app kun je foto's bekijken, berichten van de groep lezen, zelf berichten sturen, extra opvang of ruildagen regelen en afwezigheid doorgeven.

Ontdek zelf mijndoomijn, ga naar:

https://doomijn.ouderportaal.nl/

(het portaal is alleen toegankelijk voor ouders die kinderopvang afnemen bij Doomijn)

Menu mijndoomijn