Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

Kinderen zijn nieuwsgierig. Ook na een volle schooldag gaan ze graag op ontdekking. Dat kan heel goed in de BSO’s van Doomijn. Opladen of ontladen, rondrennen of relaxen, bij ons krijgen ze de ruimte en vinden ze altijd een nieuwe uitdaging.

Tussen school en thuis

Onze buitenschoolse opvang is voor ieder kind een beleving, van de kleinsten tot de grootsten. Voor alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar bieden wij ontspanning en inspanning en bovenal gezelligheid en plezier. Want na schooltijd mag er nog steeds geleerd worden, maar ravotten, chillen en verkennen blijken toch vaak favoriet. En dat begrijpen we best.

“Spelen in de vertrouwde omgeving van de school. Ze kennen de weg in de BSO en ik weet waar ze zijn. Dat geeft een gerust gevoel.”
Simone, moeder van Sem (11 jaar) en Tim (8 jaar)

Daarom zorgen onze vaste leidsters altijd voor verrassend en inspirerend vermaak. Natuurlijk verliezen zij daarbij het pedagogisch element niet uit het oog. Want opgroeien en wijzer worden stopt niet als de bel gaat aan het einde van de schooldag. De wereld heeft immers meer te bieden.

En dat is precies wat we kinderen meegeven in onze bso’s. We werken met thema’s, herkenbaar van school, we gaan samen op pad in de stad en de natuur of vermaken ons in aangrenzende schoolgebouwen en sportzalen. Alles in overleg met de kinderen. Want zij maken bij ons hun eigen dag.

Samen spelen en samen groeien

Er is altijd een buitenschoolse opvang in de buurt. Vaak zijn we zelfs onderdeel van de basisschool of van een lokaal ontmoetingscentrum. Dat is leuk en makkelijk voor de kinderen en het geeft u een vertrouwd en veilig gevoel. Uw kinderen voelen zich thuis op een plek waar ook na schooltijd elke dag iets nieuws te beleven valt. En waar ze samen kunnen spelen, want daar worden ze blij van. En daar gaat het om.

 

Buitenschoolse opvang

Heeft u vragen over onze buitenschoolse opvang of over de praktische zaken van onze kinderopvang? Neemt u dan contact op met onze afdeling Klanadvies via telefoonnummer (038) 421 45 21. Meteen aanmelden voor opvang kan natuurlijk ook. Dat doet u eenvoudig via dit formulier.

Opvang regelen

Vind een buitenschoolse opvang bij jou in de buurt