Gastouderopvang

Kiezen voor opvang is kiezen voor je kind. En voor jezelf. Met gastouderopvang kies je bovendien voor professioneel maatwerk. Kleinschalig en veelal heel dichtbij. Een huiselijke omgeving waar kinderen de aandacht krijgen die ze gewend zijn en nodig hebben. Helemaal Doomijn dus.

“Er was meteen een klik met onze gastouder. Daar ging het ons om. En natuurlijk om de flexibele tijden voor het brengen en halen.”
Erik, vader van Bram (6 jaar)

Net zo vertrouwd als thuis

Gastouder opvang is net even anders dan een peuterspeelzaal of kinderdagverblijf. Het is bewust kiezen voor een kleine groep, een rustige omgeving en voor persoonlijke begeleiding. Je kind krijgt alle aandacht, terwijl jij geniet van flexibiliteit en het gevoel dat het goed zit. Want een gastouder van Doomijn voldoet aan al onze - en aan alle wettelijke - eisen op het gebied van kwaliteit en pedagogische vaardigheden.

Doomijn gastouderbureau

Vragen over gastouderschap of over de praktische zaken van onze kinderopvang? Neem dan contact op met het Doomijn gastouderbureau.

(038) 421 45 21
gastouderbureau@doomijn.nl

Bij een gastouder voelt het net als thuis. Je kind krijgt de zorg en aandacht die het verdient van een gastouder die je kind echt kent. Door de kleine groep ontstaat een situatie die lijkt op het gezin. Zo ontstaat wederzijds vertrouwen en voelt ieder zich op zijn gemak. Heeft je kind een beetje extra zorg nodig, dan biedt een gastouder - in een omgeving met minder prikkels - een mooie oplossing.

Gastouder worden

Zelf enthousiast geworden en wil je ook gastouder worden? Dan nodigen we je van harte uit voor een vrijblijvend gesprek met een van onze bemiddelingsmedewerkers. Meld je nu aan via onderstaande knop.

Gastouder worden

Aanmelden

Heb je vragen over gastouderschap of over de praktische zaken van onze kinderopvang? Neem dan contact op met onze afdeling Klantadvies via telefoonnummer (038) 421 45 21. Meteen aanmelden voor opvang kan natuurlijk ook. Dat doet u eenvoudig via dit formulier.

Aanmelden voor gastouderopvang

Vind een gastouderopvang bij jou in de buurt