Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Kinderdagverblijf

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Een fijne plek waar u uw kind met een vertrouwd gevoel de wereld laat verkennen.

Ontdekken en groeien in een gezellige omgeving, daar gaat het om bij Doomijn. Kinderen van 0 tot 4 jaar krijgen bij ons dan ook alle ruimte. Zo jong als ze zijn weten ze immers prima wat ze willen, kunnen en leuk vinden. Onze pedagogisch medewerkers en leidsters laten kinderen vrij wanneer het kan en nemen ze aan de hand als het nodig is. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk.

 

puzzelen doomijn
“We kunnen ons kleine meisje onbezorgd achterlaten en genieten ervan dat ze het er zo naar haar zin heeft.”
Roos, moeder van Emma (2 jaar)

Een fijne plek om groot te worden

Ieder kind is uniek en heeft zijn eigen talenten. Vanuit die gedachte zoeken wij in onze kinderdagverblijven altijd naar de beste balans tussen rust, vermaak en uitdaging. Daarmee krijgt elk kind de aandacht die het verdient en de ruimte om zich in eigen tempo te ontwikkelingen. Onze leidsters en breed stimulerende methodes zorgen daarbij elke dag voor een vertrouwde basis en voor nieuwe avonturen. Echt de fijnste plek om groot te worden dus.

opvang regelen

Fijn voor uw kind, praktisch voor u

De wensen van uw kind staan voorop. Uw wensen zijn voor ons echter net zo belangrijk. Onze kinderdagverblijven zijn er immers ook voor u. Daarom is het goed om te weten dat u uw kind de hele dag aan ons kunt toevertrouwen, van 07:30 tot 18:15 uur, 5 dagen per week. Het aantal dagdelen bepaalt u zelf, maar om uw kind zich écht thuis te laten voelen gaan wij uit van tenminste twee dagdelen per week.

opvang regelen

Vind een kinderdagverblijf bij jou in de buurt