Coronavirus en opvang bij Doomijn. Meer informatie >

Lunchplein

Tussen de ochtend en de middag is het tijd om even stil te staan. Of om juist even lekker rond te rennen. Het kan en het mag na de boterham die we samen eten tijdens Lunchplein, de tussenschoolse opvang van Doomijn. Want ook bij overblijven gaan we voor plezier en gezelligheid.

Tussenschools genieten

Na alle indrukken van de ochtend op school even een uurtje bijkomen en ontspannen. Lunchplein is een fijne plek om te ontspannen en weer op te laden. Samen met alle andere kinderen die ook tussen de middag op school blijven. Dat is naast leuk ook nog eens heel gezellig, want we doen meer dan alleen maar stilzitten.

“Een boterham én zijn speelkameraadjes om zich heen. Hij geniet van wat voor ons een uitkomst is. Dat is nog ‘s goed geregeld.”
Hilbert, vader van Thijs (7 jaar)
Login op Lunchplein portaal

Zoals bij al vormen van onze opvang hebben we goed nagedacht over de invulling van Lunchplein. Kinderen kiezen natuurlijk zelf wat ze met hun vrije tijd doen, maar we zorgen wel dat ze wat te kiezen hebben. Lekker bewegen en sporten of in alle rust knutselen of lezen. De kinderen zijn aan zet tijdens de tussenschoolse opvang. De overblijfkrachten houden een oogje in het zeil en op de klok, dat spreekt voor zich.

Vertrouwde opvang

Je kind is in goede handen bij onze overblijfkrachten. Zij zijn door Lunchplein geselecteerd en maken het elke dag gezellig voor de kinderen. Op welke dagen uw kind overblijft, dat bepaalt u natuurlijk zelf. Opgeven is eenvoudig en snel geregeld via het ouderportaal. Doet u dat minimaal twee weken van te voren, dan houden wij vast een stoeltje vrij.

Login op Lunchplein portaal

aanmelden

Heeft u nog vragen over Lunchplein? Neemt u dan contact op met onze afdeling Klantadvies op telefoonnummer (038) 421 45 21. Meteen aanmelden kan natuurlijk ook. Dat doet u eenvoudig via onderstaande knop.

direct aanmelden

Vind een locatie bij jou in de buurt