Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Peuterspeelzaal

De ontdekkingsreis van uw kind begint bij Doomijn. Kinderen houden van een uitdaging en die geven wij ze elke dag. In onze peuterspeelzalen krijgen ze de ruimte om alles zelf te ontdekken en uit te vinden. Dat zien wij als de beste start en als de mooiste voorbereiding voor later.

Samen spelen, samen groeien

Groeien, ontwikkelen en genieten. Je kunt er niet jong genoeg mee beginnen. Daar is dan ook alle ruimte voor in onze peuterspeelzalen. Want naast een vertrouwde omgeving en een veilige basis vinden alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar bij ons vooral plezier. Ze ontdekken elke dag een nieuw stukje van de wereld. Door samen te spelen, te delen en te leren. Daar groeien ze van.

 

“Het is prachtig om te zien hoe de kleintjes onderling contact met elkaar maken. En hoeveel plezier ze samen hebben.”
Lieneke, moeder van Sven (3 jaar)

Kinderen vinden bij ons hun eigen weg. Daarin worden ze met zorg begeleid door onze pedagogisch medewerkers en leidsters. Zij halen elke dag het beste uit uw kind door talenten te ontwikkelen en fantasie te stimuleren. Met de leukste en spannendste activiteiten en met gerichte methodes wordt de wereld van uw peuter steeds een stukje groter. Spelend leren en verkennen dus, en bovendien een goede aansluiting op de basisschool die straks komen gaat.

Spelen in de Peuterspeelzaal

Tijd voor uw kind, tijd voor uzelf

In onze peuterspeelzalen ontdekken kinderen de wereld en zichzelf. Daarvoor nemen onze leidsters alle ruimte en alle tijd, want groei en ontwikkeling beginnen volgens ons bij alle aandacht. En hoewel u natuurlijk het liefst op elk moment bij uw peuter zou zijn, is  het ook wel eens fijn om tijd voor uzelf te hebben. Omdat u werkt of omdat u nog een baby heeft. Bij Doomijn begrijpen we dat. Een paar ochtenden peuterspeelzaal geven u de ruimte en tijd om te doen wat u wilt. Want daarvoor zijn wij er ook.

De ontdekkingsreis van uw kind

Heeft u vragen over onze peuterspeelzalen of over de praktische zaken van onze kinderopvang? Kijk dan hier. Meteen aanmelden voor opvang kan natuurlijk ook. Dat doet u eenvoudig via dit formulier.

opvang regelen

Vind een peuterspeelzaal bij jou in de buurt