Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Villa Petit Paradis

Ieder kind wordt geboren met talenten. Bij Villa Petit Paradis geloven we in die kracht. Het is het uitgangspunt van onze bijzondere opvang, want zo mogen we ons met recht noemen. Wij zien kinderen als nieuwsgierige onderzoekers en daarom kunnen ze bij ons onbegrensd ervaren en beleven.

De wereld van Villa Petit Paradis

Onze locaties zijn een wereld op zich. Maar dan in het klein. We zijn gevestigd in karaktervolle panden omringd door een groen paradijs. Zoals onze naam het al zegt. Hier kunnen kinderen zich vrij bewegen en ontwikkelen. Ze krijgen ruimte om te proeven van alles wat de natuur en de wereld te bieden heeft. Een plek voor kleine onderzoekers dus.

Die ontdekkingstocht vindt plaats in onze vertrouwde en veilige omgeving. Daarbinnen laten we ze alles zelf ervaren, vanuit eigen nieuwsgierigheid en creativiteit. En daar hoort wel eens een schrammetje bij, of een paar vieze handjes. Ook daar leren en groeien ze van. Beleven, daar gaat het om. Zo krijgen talenten en interesses vrij spel en dat stimuleren wij graag, volgens de Italiaanse Reggio Emilia methode. Onze pedagogische medewerkers en leidsters vertellen u er graag meer over.

 

baby's pedagogisch medewerker grond
“Ieder vindt z’n eigen kind bijzonder. Omdat het ook zo is! Daarom is dit de mooiste plek om op te groeien. We zijn zo blij dat er aandacht is voor talenten.”
Elsbeth, moeder van Bobbe (4 jaar)

Buiten wacht het avontuur

Ieder kind is uniek, maar buiten spelen willen ze allemaal. Dat doen we hier minstens een uur per dagdeel, ook als het regent, want vies worden is leuk. Bij ons vinden ze veel ruimte en grote uitdagingen. Natuurlijke materialen, spannende paadjes, bosjes en struiken, water en zand... Ze kunnen vrij bewegen en mogen daarbij best eens lawaai maken. We zeiden het al, Villa Petit Paradis is bijzonder. Net als uw kind.

 

laarzen buiten

Vind een locatie bij jou in de buurt