Coronavirus en opvang bij Doomijn. Meer informatie >

Opvang in Apeldoorn

Op zoek naar kinderopvang in Apeldoorn? Doomijn is altijd in de buurt! Je vindt ons op ruim veertig locaties in en rondom Apeldoorn. Onze kinderdagverblijven, peuteropvang en peuterspeelzalen en de buitenschoolse opvang zijn een aanvulling op thuis en dé plek om samen de wereld te ontdekken.

Van 0 tot 13

Van baby tot peuter en van kleuter tot tiener: bij ons zetten kinderen elke dag stappen in hun groei en ontwikkeling. Hier is het veilig en vertrouwd en hebben kinderen alle ruimte om zichzelf en nieuwsgierig te zijn. Wij hebben oog voor ieder kind en zijn er elke dag met liefdevolle zorg, de volste aandacht en de leukste ideeën. Weten welke opvang bij jou en je kind past?

Doe de keuzewijzer

Altijd dichtbij

Doomijn is altijd dichtbij, want met ruim veertig locaties in Apeldoorn, Beekbergen, Beemte Broekland, Klarenbeek, De Vecht en Ugchelen is er altijd een kinderdagverblijf, peuteropvang of buitenschoolse opvang om de hoek! Weten welke Doomijn-locatie voor jou dichtbij is?

Bekijk onze locaties in Apeldoorn

Flexibel aanbod

Alleen betalen voor de opvang die je afneemt? Niet meer uren afnemen dan je daadwerkelijk nodig hebt? Dan is het goed om te weten dat Doomijn in Apeldoorn flexibele eindtijden biedt op alle kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang-locaties! 

Heb je behoefte aan een nóg grotere mate van flexibiliteit? Op onze kinderdagverblijven Het Kleine Woud en Kanaal Noord bieden we ook het Superflex-pakket aan: minimaal drie uur, met vrije breng- en haaltijden.

Op de buitenschoolse opvang-locaties De Bongerd, Kanaal Noord, De Kosmos en de Sterrenschool kun je ook terecht voor voorschoolse opvang.

Kosten opvang bij Doomijn

Wat kost kinderopvang bij Doomijn? Bereken de kosten voor jouw persoonlijke situatie snel een eenvoudig met de rekentool!

Contact

Heb je vragen over een van de locaties in Apeldoorn of wil je graag eens kennismaken? Neem contact op met de afdeling Klantadvies.

(038) 4214521
klantadvies@doomijn.nl