Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Opvang in Apeldoorn

Op zoek naar kinderopvang in Apeldoorn? Doomijn is altijd in de buurt! Je vindt ons op ruim veertig locaties in en rondom Apeldoorn. Onze kinderdagverblijven, peuteropvang en peuterspeelzalen en de buitenschoolse opvang zijn een aanvulling op thuis en dé plek om samen de wereld te ontdekken.

Van 0 tot 13

Van baby tot peuter en van kleuter tot tiener: bij ons zetten kinderen elke dag stappen in hun groei en ontwikkeling. Hier is het veilig en vertrouwd en hebben kinderen alle ruimte om zichzelf en nieuwsgierig te zijn. Wij hebben oog voor ieder kind en zijn er elke dag met liefdevolle zorg, de volste aandacht en de leukste ideeën. Weten welke opvang bij jou en je kind past?

Doe de keuzewijzer

Altijd dichtbij

Doomijn is altijd dichtbij, want met ruim veertig locaties in Apeldoorn, Beemte Broekland, Klarenbeek en De Vecht is er altijd een kinderdagverblijf, peuteropvang of buitenschoolse opvang om de hoek! Weten welke Doomijn-locatie voor jou dichtbij is?

Bekijk onze locaties in Apeldoorn

Rondleiding aanvragen

Doomijn Kinderopvang heeft een samenwerking met de Prénatal in Apeldoorn. Tijdens de shopassist momenten ontvang je onderstaande bon van één van de medewerkers van Prénatal, want net als de Prénatal vinden ook wij dat jouw kleintje de allerbeste zorg verdient. Doomijn Kinderopvang heeft daarom dé babyspecialisten in huis; jouw kleintje de beste opvang en liefdevolle aandacht, jij een gerust hart!

Benieuwd naar wat wij allemaal bieden? Onze pedagogisch medewerkers vertellen het je graag! Zien we jou binnenkort? Vraag via onderstaande knop een (digitale) rondleiding aan!

Rondleiding aanvragen

Flexibel aanbod

Heb je behoefte aan een nóg grotere mate van flexibiliteit? Op kinderdagverblijf Het Kleine Woud bieden we ook het Superflex-pakket aan: minimaal drie uur, met vrije breng- en haaltijden.

Op de buitenschoolse opvang-locaties De Bongerd, De Kosmos, de Sterrenschool, Toermalijn én de Kinderkajuit kun je ook terecht voor voorschoolse opvang.

Kosten opvang bij Doomijn

Wat kost kinderopvang bij Doomijn? Bereken de kosten voor jouw persoonlijke situatie snel een eenvoudig met de rekentool!

Contact

Heb je vragen over een van de locaties in Apeldoorn of wil je graag eens kennismaken? Neem contact op met de afdeling Klantadvies.

(038) 4214521
klantadvies@doomijn.nl