Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Opvang in Meppel

Op zoek naar kinderopvang in Meppel? Doomijn is altijd in de buurt! Je vindt ons op twaalf locaties in Meppel. Onze kinderdagverblijven, peuteropvang en peuterspeelzalen en de buitenschoolse opvang zijn een aanvulling op thuis en dé plek om samen de wereld te ontdekken.

Van 0 tot 13

Van baby tot peuter en van kleuter tot tiener: bij ons zetten kinderen elke dag stappen in hun groei en ontwikkeling. Hier is het veilig en vertrouwd en hebben kinderen alle ruimte om zichzelf en nieuwsgierig te zijn. Wij hebben oog voor ieder kind en zijn er elke dag met liefdevolle zorg, de volste aandacht en de leukste ideeën. Weten welke opvang bij jou en je kind past?

Doe de keuzewijzer

Altijd dichtbij

Doomijn is altijd dichtbij, want met twaalf locaties in de wijken Haveltermade, Koedijkslanden en Oosterboer is er altijd een kinderdagverblijf, peuteropvang of buitenschoolse opvang om de hoek! Weten welke Doomijn-locatie voor jou dichtbij is?

Bekijk onze locaties in Meppel

Bijzondere locaties

Zoek jij kinderopvang met nét dat beetje extra? Denk dan eens aan onze buitenschoolse opvang Jan Tooroplaan. Hier bewegen we veel, logisch met eens speeltuin en zwembad Bad Hesselingen naast de deur! Zwemles tijdens opvang is mogelijk en we bieden allerlei leuke activiteiten aan in en rondom onze locatie.

Groeien en leren in stijl kan bij Villa Petit Paradis Zuideinde. In een prachtige oude stadsvilla aan de rand van het centrum vind je een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Hoge plafonds, kroonluchters en een grote natuurlijke tuin: hier gaat het om natuurlijk spelen en onbegrensd beleven!

Kosten opvang bij Doomijn

Wat kost kinderopvang bij Doomijn? Bereken de kosten voor jouw persoonlijke situatie snel en eenvoudig met de rekentool!

Contact

Heb je vragen over een van de locaties in Meppel of wil je graag eens kennismaken? Neem contact op met de afdeling Klantadvies.

(038) 4214521
klantadvies@doomijn.nl