Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Opvang in Zwolle

Op zoek naar kinderopvang in Zwolle? Doomijn is altijd in de buurt! Je vindt ons op ruim zeventig locaties in Zwolle. Onze kinderdagverblijven, peuteropvang en peuterspeelzalen en de buitenschoolse opvang zijn een aanvulling op thuis en dé plek om samen de wereld te ontdekken.

Van 0 tot 13

Van baby tot peuter en van kleuter tot tiener: bij ons zetten kinderen elke dag stappen in hun groei en ontwikkeling. Hier is het veilig en vertrouwd en hebben kinderen alle ruimte om zichzelf en nieuwsgierig te zijn. Wij hebben oog voor ieder kind en zijn er elke dag met liefdevolle zorg, de volste aandacht en de leukste ideeën. Weten welke opvang bij jou en je kind past?

Doe de keuzewijzer

Altijd dichtbij

Doomijn is altijd dichtbij, want met ruim zeventig locaties in de wijken Aa-landen, Assendorp, Berkum, Diezerpoort, Holtenbroek, Indische Buurt, Kamperpoort, Pierik, Stadshagen, Stationswijk, Westenholte, Wipstrik en Zwolle-Zuid is er altijd een kinderdagverblijf, peuteropvang of buitenschoolse opvang om de hoek! Weten welke Doomijn-locatie voor jou dichtbij is?

Bekijk onze locaties in Zwolle

Flexibel aanbod

Heb je behoefte aan een grote mate van flexibiliteit? Op onze kinderdagverblijven aan de Wildwalstraat in Stadshagen en de Burg. Van Walsumlaan in Zwolle-Zuid bieden we het Superflex-pakket aan: minimaal drie uur, met vrije breng- en haaltijden.
Op veel van onze buitenschoolse opvang locaties kun je ook terecht voor voorschoolse opvang. 

Kosten opvang bij Doomijn

Wat kost kinderopvang bij Doomijn? Bereken de kosten voor jouw persoonlijke situatie snel en eenvoudig met de rekentool!

Contact

Heb je vragen over een van de locaties in Zwolle of wil je graag eens kennismaken? Neem contact op met de afdeling Klantadvies.

(038) 4214521
klantadvies@doomijn.nl