Coronavirus en opvang bij Doomijn. Meer informatie >

Over Doomijn

Doomijn staat voor een goede start, voor een vertrouwde basis en voor blije kinderen. Wij zien onze kinderopvang als een bron van groei en een aanvulling op thuis. Een veilige en zorgvuldig gekozen plek om kinderen samen te laten opgroeien en om talent en eigenheid alle ruimte te geven.

meisje op stenen

Partner in opvoeding

In meer dan 200 locaties en met ruim 700 medewerkers geven wij dagelijks invulling aan onze rol als partner in opvoeding. Onze kinderdagverblijven, peuteropvang locaties en buitenschoolse opvang vormen een waardevolle aanvulling op datgene wat kinderen thuis en op school meekrijgen.

Maatschappelijk belang

Doomijn is onderdeel van Travers. Vanuit die positie en vanuit het werk dat we doen, voelen wij ons stevig verbonden met de regio en haar bewoners. We zijn ons bewust van onze maatschappelijke functie en van de bijdrage die wij mogen leveren aan de levens van vele kinderen, ouders en de lokale gemeenschap.

Wij zoeken en maken dan ook overal verbinding. Met en tussen kinderen, met en tussen ouders, en met bewoners en initiatieven in onze directe omgeving. Op die manier ontstaat de sterkste basis voor groei en ontwikkeling, en zo krijgen kinderen alles wat zij nodig hebben en verdienen.

 

opvang regelen