Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Over Doomijn

Stap in de kinderwereld bij Doomijn Kinderopvang en verwonder je! Er is alle ruimte om te ontdekken, fouten te maken en vies te worden. Want daar leer je van. Verras ons met jouw eigenheid en ideeën, hier mag je spelen zonder te presteren en kleuren zonder lijntjes. Wij zien wat je kan en wat je nodig hebt. Bij ons ben je kind aan huis, om straks weer thuis te komen.

meisje op stenen

Onze unieke kracht

Doomijn is groots in kleinschaligheid. Op onze locaties kent iedereen elkaar en krijgt elk kind de aandacht. Júist doordat we groter zijn, kunnen we onze specialisten inzetten om kinderen verder te helpen en waar nodig meer gerichte aandacht geven. Als geen ander creëren wij een wereld waarin het kind-zijn centraal staat. Wij maken het leven mooier door kinderen en volwassenen de kracht van spelen bij te brengen. Want dat is onze ogen onmisbaar! Spelen vergroot je creativiteit en plezier, en maakt een betere wereld. Daar dragen wij aan bij.
Jouw kind is onze aandeelhouder. Ons rendement gaat rechtstreeks naar het verder verbeteren van alles wat we doen. Dat houdt ons scherp, want we zien het effect van ons werk elke dag terug op de gezichten van de kinderen.

Ouders zijn onvervangbaar

Stel je kind eens de vraag: ‘Wie is de beste papa of mama van de wereld?’ Het antwoord zal zijn: ‘JIJ!’ Jouw kind weet het zeker. Jij bent de beste van de wereld, want op jou kan ik altijd rekenen. Jij hebt me lief, zorgt voor me en als ik verdrietig ben, dan ben jij er voor me. Jij als ouder bent onvervangbaar. Er is geen plek op de wereld waar jouw kind veiliger is dan bij jou.

Kinderopvang is onmisbaar

Onze medewerkers zien hun vak als roeping en wisten vaak al vroeg: ik ga kinderen helpen in hun ontwikkeling. Doordat hun kind in goede handen is, kunnen ouders aan het werk. Dat maakt kinderopvang waardevol. Maar waardevoller nog is kinderopvang voor een kind dat nieuwe dingen leert en kan spelen en ontspannen in een omgeving die daarvoor bedoeld is. Kinderopvang is daarom meer dan een voorziening in een moderne, hectische maatschappij. Kinderopvang is onmisbaar in de ontwikkeling van een kind!

Wij zien je!

Wij beloven aan jou, aan jouw kind en aan de maatschappij: wij zien je! We zien je zoals je bent, zien wat je kan en wat je nodig hebt. Ons hart klopt voor jouw kind. Samen met jou genieten wij van de ontwikkeling die het doormaakt en staan voor je klaar als het nodig is. Als maatschappelijke organisatie leren we kinderen samen te leven, dragen bij aan een betere startpositie voor kinderen in de maatschappij en wakkeren de liefde voor kinderen en (werkende) ouders aan.

opvang regelen