Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Pedagogisch medewerkers invalpool

Wij zijn regelmatig op zoek naar invalmedewerkers voor onze kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvang locaties.

Voel jij je uitgedaagd om bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen? Ben jij enthousiast en in het bezit van minimaal een kindgerichte MBO-niveau 3 opleiding (of een andere opleiding zoals genoemd in de cao Kinderopvang)? En vind jij het daarnaast leuk om de verschillende locaties van Doomijn te leren kennen? Dan verwelkomen wij jou graag als onze collega!

Pedagogisch medewerker invalpool

Doomijn levert een belangrijke bijdrage aan de groei en ontwikkeling van kinderen en is actief in Gelderland, Overijssel, Drenthe, Groningen en Friesland. Meer dan 800 medewerkers bieden opvang aan kinderen op kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvang locaties. Samen zijn zij het gezicht van Doomijn. Wij werken vanuit de kernwaarden:

 • Bron van groei: we zijn ontwikkelingsgericht voor onze klanten, partners en onze medewerkers;
 • Verbindend: we staan midden in de samenleving en kijken over onze eigen grenzen. We verbinden mensen en organisaties;
 • Onderscheidend: we zijn onafhankelijk, herkenbaar, hier en daar eigen(zinnig) en soms anders in hoe we onze dingen doen.

Doomijn is continue op zoek naar pedagogisch medewerkers inval voor de verschillende vestigingen in Nederland, verschillende regio's in Noord, Zwolle/Harderwijk en Apeldoorn. 

Als pedagogisch medewerker val je in bij ziekte of (vakantie)verlof van de vaste medewerkers. Doordat je inzetbaar bent op alle locaties leer je Doomijn en de locaties goed kennen en door de ervaring die je opdoet worden je kwaliteiten en vaardigheden als pedagogisch medewerker vergroot. Wel proberen wij je ten behoeve van de continuïteit zoveel mogelijk op dezelfde locaties in te zetten.

De functie
Samen met je collega’s en in samenspraak met de ouders ben je verantwoordelijk voor de verzorging en begeleiding van kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar. Je geeft ieder kind een fijne plek door een warme, veilige en stimulerende omgeving te creëren. Maar dat niet alleen: je wilt de leefwereld van elk kind laten groeien. Je bent creatief en stimuleert de brede ontwikkeling van kinderen. Daarnaast vindt Doomijn het belangrijk dat elk kind de aandacht krijgt die het nodig heeft. Met het pedagogisch beleidsplan van Doomijn als richtlijn bied je tal van individuele en groepsactiviteiten, waardoor kinderen het leuk hebben en zich spelenderwijs ontwikkelen.

Wij vragen
Jij hebt een kindgerichte opleiding op minimaal MBO-niveau 3, zoals genoemd in de cao Kinderopvang. Je bent te typeren als een sterke, enthousiaste en spontane persoonlijkheid en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Het bieden van rust en structuur in de groep is voor jou een vanzelfsprekendheid. Je bent flexibel inzetbaar en hebt kennis van Word, Excel e.d.

Wij bieden
Doomijn vindt het belangrijk dat niet alleen de kinderen zich kunnen ontwikkelen, maar dat jij je ook kunt ontplooien en biedt daarom diverse scholingen en cursussen aan via onze interne Academie. Bij Doomijn volgt elke pedagogisch medewerker het inwerkprogramma, de basiscursus pedagogiek en de opleiding kinder-EHBO. Binnen de kinderopvang word je in je werk ondersteund door een pedagoog en vakdocenten.
 
Doomijn hecht veel belang aan een goede werksfeer, gekenmerkt door betrokkenheid, plezier in het werk en collegialiteit. Wanneer je bij Doomijn komt werken, krijg je een tijdelijke arbeidsovereenkomst op 0-urenbasis met uitzicht op verlenging. Als je eenmaal als pedagogisch medewerker bij Doomijn werkt, heb je voorrang op interne vacatures. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Kinderopvang en eigen regelingen. Inschaling vindt plaats conform schaal 6 van de cao.

Reageren
Word jij enthousiast van het lezen van de vacature? Dan ontvangen wij graag jouw aanmelding met cv via het online sollicitatieformulier. Indien wij interesse hebben, zullen wij op korte termijn, maximaal binnen één maand, contact met je opnemen.

Meedraaien is een onderdeel van de procedure.
 

 

Aanmeldformulier pedagogisch medewerker invalpool


        bezig met uploaden...
         bezig met uploaden...
         *verplichte velden