Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Rondleiding bij Doomijn Kinderopvang

Ben jij op zoek naar kinderopvang bij jou in de buurt? Met meer dan 200 locaties is Doomijn altijd dichtbij! Kom zelf persoonlijk het warme gevoel van de vestiging en de klik met onze pedagogisch medewerkers ervaren. We verwelkomen je graag voor een rondleiding op een van onze locaties!

Sinds 11 mei zijn het kinderdagverblijf en de peuteropvang weer helemaal open, vanaf 8 juni ook de buitenschoolse opvang. Ben jij nieuwsgierig naar hoe opvang voor jouw kind bij Doomijn eruit ziet? We nodigen je van harte uit om eens te komen kijken, binnen de richtlijnen van het RIVM.

Op afstand maar toch dichtbij

Hoe dat gaat, zo’n rondleiding op afstand? We vertellen je graag wat meer! Heb je geen gezondheidsklachten dan geven we je graag een persoonlijke rondleiding om de locatie te komen ontdekken. Op al onze locaties volgen we extra hygiënemaatregelen; we maken vaker schoon en wassen allemaal regelmatig onze handen. Als je bij ons langskomt voor een rondleiding zorgen we ervoor dat we altijd 1,5 meter afstand houden en komen we even niet in de ruimtes waar op dat moment kinderen worden opgevangen. Zo is het voor iedereen veilig.

We vinden het belangrijk dat jij een goed gevoel krijgt bij de opvang waar jouw kind mogelijk naar toe gaat, daarom leidt een van onze pedagogisch medewerkers jou persoonlijk rond en hem of haar kun je al je vragen stellen. Na afloop krijg je een leuke goodiebag mee naar huis!

Digitale rondleiding

We vinden de gezondheid van de kinderen, hun ouders en van onze medewerkers het allerbelangrijkst. Daarom is het niet mogelijk om langs te komen voor een fysieke rondleiding als je  last hebt van verkoudheidsklachten, hoesten, benauwdheid, koorts of verlies van reuk en/of smaak.

Heb je klachten maar wil je tóch graag rondkijken bij een van onze locaties? Of vind je het gewoon nog geen fijn idee om zelf langs te komen? Vraag dan een digitale rondleiding aan! Je krijgt van ons een filmpje van de locatie en na afloop kun je (video)bellen met een van de pedagogisch medewerkers. En de goodiebag? Die sturen we gewoon op!

Kinderopvang kiezen: waar let je op?

Welke soort opvang past bij jou en je kind en waar let je op bij je keuze? We schreven een artikel over kinderopvang kiezen in ons online magazine. Handig om eens te lezen voordat je een rondleiding krijgt. Download ook de handige checklist, zodat je bij jouw rondleiding niets vergeet!

Rondleiding aanvragen

Ben jij er al uit op welke locatie je graag een kijkje wilt nemen? Vul het formulier in om een rondleiding aan te vragen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken en vragen je of je langskomt voor een fysieke rondleiding of liever digitaal kennismaakt.

Rondleiding aanvragen

Heb je vooraf nog vragen? Onze klantadviseurs staan je graag te woord op 038 – 421 45 21 of via klantadvies@doomijn.nl.

We zien je graag bij Doomijn Kinderopvang!