Coronavirus en opvang bij Doomijn. Meer informatie >

Rondleiding aanvragen

Het veilige en warme gevoel van de vestiging en de klik met een pedagogisch medewerker kun je zelf persoonlijk komen ervaren. Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding op de vestiging van jouw keuze.

Rondleiding: nu ook digitaal mogelijk!

Een fysieke rondleiding is in deze tijd misschien wat lastiger dan normaal, maar ook in deze periode willen we je als (toekomstige) ouder(s) graag de mogelijkheid bieden om de locatie te bekijken. Dit kan met alle hygiëne maatregelen fysiek, maar nu ook digitaal!

Hieronder kun je de rondleiding aanvragen voor de locatie naar keuze. Nadat je je aanvraag hebt ingediend wordt er contact met je opgenomen. Geef aan wat je wensen zijn wat betreft de rondleiding: fysiek of digitaal. De pedagogisch medewerker van de locatie stuurt jou een filmpje, waarin zij alles laat zien wat de locatie zo bijzonder maakt.

Daarna is er de mogelijkheid om zowel via beeldbellen als telefonisch met één van de pedagogisch medewerkers te praten over de locatie. In dit gesprek kun je al je vragen stellen en de mogelijkheden van opvang bespreken. Na de rondleiding krijg je een leuke goodiebag thuisgestuurd. 

 • 1 Kies een locatie Oranje Nassaulaan

  Locatie

  *verplichte velden
 • 2 Jouw gegevens

  Jouw gegevens

  *verplichte velden
 • 3 Controleren