Superflex

Op een aantal Doomijn locaties bieden we naast flexibele opvang ook het Superflex-pakket aan. Voor ouders die behoefte hebben aan een nóg grotere mate van flexibiliteit.

Minimaal 3 uur, vrije breng- en haaltijden

Om rust voor de kinderen en pedagogisch medewerkers te borgen is bij Superflex een minimale afname van 3 uur verplicht. Extra flexibel dus in vergelijking met de flexibele opvang van Doomijn, waarbij afname van 5,5 uur het minimum is. De breng- en haaltijden zijn gedurende de dag vrij, behalve tussen 11.30 – 12.30 uur, in verband met het gezamenlijke lunchmoment aan tafel. Super flexibel dus!

Hoe het verder werkt

  • Je neemt een vaste hoeveelheid Superflex-uren per maand af op contract, die je vervolgens flexibel kunt inzetten. De contractuele uren worden in overleg met de afdeling Klantadvies vastgesteld, gebaseerd op het gemiddeld aantal dagdelen/dagen dat je per week nodig denkt te hebben.
  • Superflex-uren zijn gemakkelijk en snel aan te vragen via het online ouderportaal (mijndoomijn). Bij een aanvraag 14 dagen van tevoren kunnen wij de opvang garanderen.

  • Ingeplande Superflex-uren kunnen tot 7 dagen van tevoren worden geannuleerd.

Meer weten en/of een berekening op maat?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Superflex en/of heb je behoefte aan een persoonlijke berekening? Onze klantadviseurs staan je graag te woord via (038) 421 4521 of klantadvies@doomijn.nl.

De tarieven voor Superflex zijn hetzelfde als die van onze flexibele opvang. Deze tarieven vind je op de pagina van de desbetreffende Superflex locatie.

Superflex locatie Burgemeester van Walsumlaan (Zwolle Zuid)
Superflex locatie Het Kleine Woud (Apeldoorn)
Superflex locatie Wildwalstraat (Zwolle Stadshagen)

Vanaf oktober nieuwe Superflex-locaties in Apeldoorn en Alteveer

In oktober openen wij een nieuwe locatie in Apeldoorn, op Kanaal Noord 350. Deze locatie gaat ook het Superflex-pakket aanbieden.

Ook op kinderdagverblijf Nieuwstraat in Alteveer is het mogelijk om Superflex-uren af te nemen.

Wil je alvast meer weten over de mogelijkheden op één van deze locaties? Neem contact op met onze afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21.

Superflex is voor mij als zzp-er dé ideale oplossing. Ik neem uren af naar behoefte waardoor het altijd passend is!
Moeder van Juul