Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Superflex

Op een aantal Doomijn locaties bieden we naast flexibele opvang ook het Superflex-pakket aan. Voor ouders die behoefte hebben aan een nóg grotere mate van flexibiliteit.

Minimaal 3 uur, vrije breng- en haaltijden

Om rust voor de kinderen en pedagogisch medewerkers te borgen is bij Superflex een minimale afname van 3 uur verplicht. Extra flexibel dus in vergelijking met de flexibele opvang van Doomijn, waarbij afname van 5,5 uur het minimum is. De breng- en haaltijden zijn gedurende de dag vrij, behalve tussen 11.30 – 12.30 uur, in verband met het gezamenlijke lunchmoment aan tafel. Super flexibel dus!

Hoe het verder werkt

  • Je neemt een vaste hoeveelheid Superflex-uren per maand af op contract, die je vervolgens flexibel kunt inzetten. De contractuele uren worden in overleg met de afdeling Klantadvies vastgesteld, gebaseerd op het gemiddeld aantal dagdelen/dagen dat je per week nodig denkt te hebben.
  • Superflex-uren zijn gemakkelijk en snel aan te vragen via het online ouderportaal (mijndoomijn). Bij een aanvraag 14 dagen van tevoren kunnen wij de opvang garanderen.

  • Ingeplande Superflex-uren kunnen tot 7 dagen van tevoren worden geannuleerd.

Meer weten en/of een berekening op maat?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Superflex en/of heb je behoefte aan een persoonlijke berekening? Onze klantadviseurs staan je graag te woord via (038) 421 4521 of klantadvies@doomijn.nl

Superflex is voor mij als zzp-er dé ideale oplossing. Ik neem uren af naar behoefte waardoor het altijd passend is!
Moeder van Juul