Coronavirus en opvang bij Doomijn. Meer informatie >

Opvang bij Doomijn Villa Petit Paradis

Op zoek naar bijzondere kinderopvang in Groningen en Meppel? Dat kan bij Doomijn Villa Petit Paradis. Groeien en leren in stijl! Deze prachtige kinderopvanglocaties zijn gevestigd in schitterende oude stadsvilla's. Hoge plafonds, kroonluchters en natuurlijk een mooie grote tuin.

Villa Petit Paradis Damsterstede in Groningen

Villa Petit Paradis Damsterstede biedt kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar in de vorm van kinderdagopvang en buitenschoolse opvang. De kinderen worden opgevangen door onze enthousiaste, vakvolwassen pedagogisch medewerkers. Villa Petit Paradis biedt veiligheid, uitdaging, ruimte om te ontdekken en een huiselijk gevoel voor ieder kind. 

Villa Petit Paradis Damsterstede is gesitueerd in een prachtige villa aan het Damsterdiep in Groningen. Deze villa is centraal gelegen aan de rand van het centrum, nabij de Europaweg en het Julianaplein. De locatie beschikt over bijzondere ruimten, zowel binnen als buiten. Authentieke details zijn bewaard gebleven, zoals de prachtige lange hal met marmer op de vloer. De enorme belevingstuin is uniek te noemen voor een kinderdagverblijf in het centrum. Dit is bij uitstek de plek waar de kinderen zich vrij kunnen bewegen en lawaai mogen maken. Vies worden is bij ons niet erg! 

Villa Petit Paradis Damsterstede kenmerkt zich door de unieke pedagogiek, de grote belevingstuin, de perfecte ligging en de huiselijke sfeer! Daarnaast zorgt de kinderkok iedere dag voor vers bereide (warme) maaltijden.

"Villa Petit Paradis zit in oude, prachtige huizen. In de tuin staan hoge bomen en stoelen die ze mogen verslepen. Een zelfgemaakte schommel in de boom, takken waarmee ze hutten bouwen. Binnen is het huiselijk. En het ruikt er altijd lekker mét een eigen kok in huis. '
Lisa, mama van Emma

Villa Petit Paradis Zuideinde

Villa Petit Paradis Meppel biedt kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar in de vorm van kinderdagopvang en buitenschoolse opvang. De kinderen worden opgevangen door onze enthousiaste, vakvolwassen pedagogisch medewerkers. Villa Petit Paradis biedt veiligheid, uitdaging, ruimte om te ontdekken en een huiselijk gevoel voor ieder kind. 

Villa Petit Paradis is gesitueerd in een prachtige villa, genaamd Villa Meppel. Deze villa is centraal gelegen in het centrum, nabij het Wilhelminapark. Deze locatie beschikt over bijzondere ruimten, zowel binnen als buiten. Authentieke details zijn bewaard gebleven, de uitstraling van de villa is als vroeger. De enorme belevingstuin is bij uitstek de plek waar de kinderen zich vrij kunnen bewegen en lawaai mogen maken. Vies worden is bij ons niet erg!
Villa Meppel kenmerkt zich door de unieke pedagogiek, de belevingstuin, de perfecte ligging en de huiselijke sfeer!