Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Voorwaarden winactie Doomijn foodwrap

Doe jij al mee met de winactie van de Doomijn foodwrap? Je vindt de post op ons Instagramaccount @doomijnkinderopvang. De voorwaarden voor deze winactie zijn als volgt:

  1. Deze winactie loopt van 28 juni t/m 4 juli 2019.
  2. Iedereen mag meedoen aan de winactie. Minderjarigen tot 16 jaar hebben de uitdrukkelijke toestemming van hun wettelijke vertegenwoordigers nodig voor deelname.
  3. Laat, om kans te maken, een reactie met jouw beste duurzame tip (voor kinderen) achter onder het bericht over de winactie. Door een reactie achter te laten ga je akkoord met de voorwaarden van deze winactie.
  4. Deel het bericht ook in je Instagram-stories en maak extra kans: je naam wordt dan twee keer meegenomen in de loting.
  5. Op 5 juli 2019 worden twee winnaars geloot en maken we deze op onze Instagram-pagina bekend. Met de winnaars wordt daarnaast persoonlijk contact opgenomen.
  6. We hebben eenmalig de adresgegevens van de winnaars nodig om de prijs toe te zenden, deze worden niet voor andere doeleinden gebruikt.
  7. De prijs is 2x de oranje foodwrap met Doomijn-logo en is niet voor geld inwisselbaar.
  8. Deze winactie wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Instagram.

Veel succes!

De Boc'n'Roll van Roll'eat is een herbruikbare, aanpasbare, afwasbare en opvouwbare foodwrap. De foodwrap is bpa-vrij en gemaakt van 100% polyester. Makkelijk te reinigen met een doekje en kan op 30 graden in de wasmachine gewassen worden.