Haal het zwemdiploma B en C via Doomijn Kinderopvang

Bij Doomijn Kinderopvang vinden wij veiligheid tijdens alle activiteiten belangrijk, óók met uitjes naar het zwembad of tijdens bso-tijd vlotten bouwen bij de dichtstbijzijnde sloot. Daarom vinden wij het behalen van zwemdiploma's een echte must! Voor alle waterratjes met het zwemdiploma A op zak is er de versnelde cursus om de zwemdiploma's B en C te halen. Snel, veilig én gezellig!
 

Meld je kind snel aan voor zwemdiploma B en C

Met Doomijn en De Vrolijkheid is je kind snel thuis in het water. Om mee te mogen doen, moeten de kinderen wel één keertje proefzwemmen. Zo bekijken we of ze geschikt zijn voor deze turbo vorm. Vinden de badmeesters het goed, dan kunnen de zwemlessen beginnen. Op naar het afzwemmen dus!

Aanmelden kan tot 1 december 2019, vol is vol. Bij voldoende animo is de startdatum 6 januari 2020. 
 

Haal het zwemdiploma B én C in 4 maanden!

In 4 maanden het zwemdiploma B én C halen? De Vrolijkheid verzorgt speciaal voor klanten van Doomijn Kinderopvang zwemlessen voor kinderen vanaf 5 jaar en ouder. 1 x per week zwemles van 2 uur op dinsdag óf donderdag. En dat voor een totaalprijs van €240 euro in plaats van €392 euro, dat is een besparing van €152 euro! Meld je snel aan, want vol is vol! Deze korting geldt alleen voor klanten van Doomijn Kinderopvang. Nog geen klant van Doomijn? Geef dit aan op het aanmeldformulier en wij bekijken met jou de mogelijkheden om klant te worden van Doomijn Kinderopvang.

Meld je kind nu aan